Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Koronajenkka" by Mauno Vanhala # eBook PDF Kindle ePub Free

Koronajenkka

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Koronajenkka
  • Author : Mauno Vanhala
  • Release Date : January 29, 2020
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy,Books,Science Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 502 KB

Description

ScifityyppisessÀ fiktiossa tutkijapariskunta ajautuu Pekingiin, kehittÀmÀÀn hoitoa maailmaa riivaavaan koronapandemiaan. He pÀÀtyvÀt työryhmÀÀn, joka muokkaa lÀÀketieteen kehityksen nimissÀ ihmisen ja punaperseapinan, tai ihmisen ja borneonsian alkioista kimeereitÀ, ihmissikoja,

ja ihmisapinoita.

Koronapandemian haltuunotossa sikaihmisissÀ, ja apinaihmisissÀ tuotetut valkosolusiirteet, ja vasta-aineet osoittautuvat tehokkaiksi. Covid-19 pandemia osoittautuu ennakoitua sitkeÀmmÀksi, koska viruksen mutaatiokyky on suuri, ja rokotteet, ja lÀÀkkeet tahtovat jÀÀdÀ sen kehityksestÀ jÀlkeen.

Pandemiasta seuraa maailmanlaajuisesti 100 miljoonaa kuolemaa, joko Covid-19-tautiin, tai nÀlkÀÀn. Pakolaisongelma tuo lÀhivuosina Suomeenkin 150.000 afrikkalaista muuttajaa.

Pandemiasta hyötyvÀt laaketeollisuuden osakkeenomistajat tyhjiin lupauksiin pohjautuvien pörssikurssien nousun myötÀ. Kirja on lÀhivuosien tulevaisuusfantasiaa, ja se pÀÀtyy

kertomaan lÀÀketieteen mahdollisuuksista 2040-luvulla, jolloin kimeerit tarjoavat lÀhteen

lihaksensiirteisiin, elimenkasvatukseen, raajan uusimiseen, tai vaikkapa hajuaistin parantamiseen. Samalla kirja on suomalaisen lÀÀkÀrin, Jukka Kuusiston, ja uusiseelantilaisen tutkijan, Alice Birkenbergin rakkaustarina.


PDF Books "Koronajenkka" Online ePub Kindle