Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring)" by Morgan Rice # eBook PDF Kindle ePub Free

Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring)

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring)
  • Author : Morgan Rice
  • Release Date : January 17, 2014
  • Genre: Fantasy,Books,Young Adult,Fiction,Sci-Fi,Sci-Fi & Fantasy,Epic,
  • Pages : * pages
  • Size : 2391 KB

Description

“TROLLKARLENS RING har allt som krĂ€vs för att bli en riktig succĂ©: intriger och motintriger, mysterier, tappra riddare och spirande förĂ€lskelser, brustna hjĂ€rtan och svek. Det hĂ€r Ă€r mĂ„nga timmars underhĂ„llning, och nĂ„got för alla Ă„ldrar. Ett mĂ„ste i varje fantasylĂ€sares bokhylla.”

–Books and Movie Reviews, Roberto Mattos


I EN KONUNGARS MARSCH följer vi ytterligare ett steg pÄ Thors storslagna resa mot att bli vuxen, förstÄ vem han egentligen Àr och vilka krafter han besitter, pÄ vÀgen mot att bli en fullÀndad krigare.


Efter en flykt frĂ„n fĂ€ngelsehĂ„lan fĂ„r Thor den fruktansvĂ€rda nyheten om ytterligare ett mordförsök pĂ„ kung McGil. Med kungens död kastas riket i kaos. I allas kamp för tronen Ă€r KungsgĂ„rd mer Ă€n nĂ„gonsin fyllt av familjestridigheter, maktkamp, avund, vĂ„ld och svek. En arvinge mĂ„ste vĂ€ljas bland kungabarnen, och nĂ„gon ny fĂ„ en ny chans att lyfta det urĂ„ldriga ÖdessvĂ€rdet – kĂ€llan till all makt i riket. Men allt kan komma att kullkastas: mordvapnet Ă„terfinns och snaran dras allt hĂ„rdare i försöken att finna lönnmördaren. Samtidigt hotas MacGils av ett nytt hot frĂ„n McClouds, en fiende inom Ringen som beslutat att anfalla igen.


Thor kĂ€mpar för att Ă„tervinna Gwendolyns kĂ€rlek, men det kan redan vara för sent: han Ă€r beordrad att förbereda sig för Hundratalet, det hundra dagars helvete som alla medlemmar av Legionen mĂ„ste gĂ„ igenom`. Legionen mĂ„ste ta sig över Klyftan, in i Vildlanden och segla över det Tartuviska havet mot Dimmornas ö – dĂ€r en drake sĂ€gs ha sitt nĂ€ste – för att slutligen rĂ€knas som mĂ€n.


Kommer de nĂ„gonsin att Ă„tervĂ€nda? Kommer Ringen överleva nĂ€r de Ă€r borta? Och kommer Thor Ă€ntligen fĂ„ veta sitt ödes hemlighet? 


KONUNGARS MARSCH erbjuder ett sofistikerat vĂ€rldsbygge och spĂ€nnande karaktĂ€rer. Det Ă€r en storslagen berĂ€ttelse om vĂ€nner och Ă€lskande, rivaler och friare, riddare och drakar, intriger, politiska rĂ€nker, om att bli vuxen och brustna hjĂ€rtan, ambitioner och svek. Det Ă€r en berĂ€ttelse om mod, om att finna sitt öde och om trolldom. Det Ă€r fantasy som för lĂ€saren till en helt oförglömlig vĂ€rld och som tilltalar alla Ă„ldrar och kön. Boken Ă€r 60000 ord. Även del tre till och med del tretton av serien har publicerats.


Download Ebook "Konungars Marsch (Andra Boken Av Trollkarlens Ring)" PDF ePub Kindle